Інсайдери повідомляють, що Samsung розглядає ранній випуск своєї серії Samsung Galaxy S11. Спочатку було багато чуток про дату релізу приблизно на третьому тижні лютого або навіть 18 лютого. Однак, схоже, що 11 лютого - дата запуску, згідно з ізраїльським веб-сайту.

Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy S11

За повідомленнями, південнокорейський технологічний гігант планує провести презентацію в Сан-Франциско, США. Саме там була представлена торішня флагманська серія Galaxy S10. Galaxy S11, випущений на початку лютого, також дозволяє компанії насолоджуватися увагою до свого преміальному телефону до початку виставки MWC 2020; конференція, на якій різні OEM-виробники демонструють, що можуть запропонувати їх новітні та майбутні продукти.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.