LG хоче продовжити випуск V-серії смартфона навесні наступного року, однак, інсайдери говорять про зовсім інше. Південнокорейський виробник практично не з'являвся на ринку смартфонів, і південнокорейський виробник відіграє другорядну роль. Це пов'язано з тим, що останнім часом компанія виробила мало інновацій. Проте, компанія хоче все ж випустити на ринок смартфон з двома екранами - LG V60 ThinQ.

LG V50 ThinQ 5G
LG V50 ThinQ 5G

В LG подвійний екран не означає створення пристрою з двома дисплеями. Замість цього є абсолютно нормальний Android-смартфон, який може бути оснащений іншим OLED-дисплеєм. Так що це не було дійсно кричущим нововведенням. Будь-хто міг зробити це. Крім того, компанія також буде використовувати 5G, який не є інноваційним.

LG V60 ThinQ, gizchina

Тому ми сподіваємося, що LG не просто перевидає V50, а запропонує щось більше. Принаймні, останнім часом погана стратегія навряд чи призведе до зростання продажів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.