Китайська ракета Long Long 5 march - найпотужніша пускова установка країни - здійснить свій третій політ після того, як відмова двигуна на основній стадії в 2017 змусив провести два з половиною роки розслідування та перепроектування.

Long March 5, spaceflightnow

Успішне повернення до польоту “Довгої п'ятниці” 5 marc дозволить Китаю просунутися вперед з планами по запуску пари амбіційних роботизованих місій в далекому космосі з використанням ракет в 2020 році. По суті, це китайський аналог ракет Маска, які є багаторазовими.

Long March 5, spaceflightnow

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Запуск першого китайського марсохода Mars Long запланований на 5 березня в середині 2020 року.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.