У мережі з'явився рендер майбутнього Huawei P40 Pro. На цей раз рендер отриманий від користувача @RODENT950. Як завжди, ці рендери засновані на всі чутки і втрати, які з'явилися в мережі.

Huawei P40, gizchina

За словами джерела, смартфон буде оснащений подвійною фронтальною камерою з отвором в лівому верхньому куті дисплея.

Що стосується задньої панелі, смартфон отримає відразу 5 камер. Можливо, компанія все-таки випустить смартфон з такою кількістю камер, адже конкуренти теж продовжують покращувати свої смартфони, встановлюючи як можна датчиків для збільшення якості фото.

Huawei P40, gizchina

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.