У цьому році Apple додала додаткові камери на свої телефони. У iPhone 11, який замінив iPhone Xr, є дві задні камери, в той час як iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, наступники iPhone XS і iPhone XS Max відповідно, також отримали додаткову камеру. На жаль, Apple не випустила новий iPad Pro в цьому році, але в мережі з'явилися рендери, які показали дизайн майбутніх планшетів.

За чутками, нові моделі iPad Pro планується випустити навесні 2020 року і ми отримаємо 11-дюймову і 12,9-дюймову версію.

Рендери показують, що iPad Pro 2020 року буде мати закруглені кути і тонкі рамки. Обидва розміру будуть мати три камери на задній панелі.

iPad Pro, gizmochina

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зображення показують, що iPad Pro отримає серйозне оновлення камери, оскільки вони показують, що обидві моделі мають потрійну задню камери, як і у iPhone 11 Pro. Нагадаємо, що в 2018 році ці планшети мали по одній основній камері.

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.ua, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.