Китайська GPS-навігація поставляється у формі навігаційної супутникової системи Beidou-3. Згідно з повідомленням, Китай запустить ще два супутника, щоб закінчити створення системи до червня 2020 року. Загальна кількість супутників досягне 24 і стане альтернативою популярному в США GPS.

Супутників з лазерами
Супутників з лазерами

Beidou означає “Велика Ведмедиця”, і це проект, який в даний час знаходиться на третьому етапі. Перша ітерація системи була виведена з експлуатації в 2012 році. Тепер, із запуском двох супутників, Beidou буде містити основні та важливі технології, такі як високопродуктивні індикатори, нові технологічні системи, висока локалізація, створення мереж масового виробництва.

запуск супутника
запуск супутника

Китай також планує до 2035 року домогтися подальшого розвитку за допомогою більш розумною, більш доступною і більш інтегрованої системи. Країна приділяє велику увагу своєї космічної програми, спрямованої на розвиток безлічі незалежних високотехнологічних технологій, таких як інтеграція 5G.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.