Крім флагманських пристроїв наступного покоління Samsung працює над деякими цікавими та інноваційними продуктами, які бренд представить в наступному році. Samsung продемонструє абсолютно новий телевізор на виставці CES 2020, яка стартує 7 січня в Лас-Вегасі в наступному році.

Телевізор Samsung, gizchina

Компанія повідомила, що телевізор буде повністю безрамковий, що точно здивує публіку. Незважаючи на те, що на ринку безліч телевізорів з невеликими рамками навколо, жодному виробникові не вдалося запропонувати повністю безрамковий дизайн. Згідно джерел, один з розробників Samsung, тісно співпрацював з проектом, чітко згадав дійсно безрамковий дизайн. Крім того, інсайдер також згадав, що так звані безкаркасні телевізори все ще будуть вузькими.

Samsung Wall, gizchina
Samsung Wall, gizchina

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.