Попередні замовлення на Sony PlayStation 5 стануть доступні в березні 2020 року. Про це повідомив в твіттері відомий інсайдер PSErebus. Схоже, геймерам залишилося чекати зовсім небагато, якщо врахувати, що новий Xbox з'явиться теж в 2020 році. За даними інсайдера, поставки почнуться з Північної Америки в листопаді наступного року. Коштувати приставка на цьому ринку буде 499 доларів США, що досить дешево, якщо врахувати, що раніше інсайдери назвали цінник в 1000 доларів.

Європейський реліз консолі Sony відбудеться майже синхронно з американським. Так само в кінці 2020 року повинен вийти конкурент PlayStation 5 – консоль Xbox Series X.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.