Поважна операційна система Microsoft Windows 7 припиняє свою підтримку 14 січня 2020 року, і це означає, що оновлення програмного забезпечення, які допомагають захистити ваш комп'ютер, більше не будуть доступні. Якщо ви відкладали оновлення, то настав час усвідомити, що Windows 7 скоро не підійде для цієї мети і може зробити ваш комп'ютер вразливим, будь ви геймер, творець контенту або звичайний користувач. Тим не менш, як і раніше, можливо безкоштовне оновлення до Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Багато людей уникають цього, незважаючи на безкоштовне пропозицію Microsoft оновлення, яке офіційно закінчилося в 2016 році.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.