Як і будь-який турист, новий марсохід НАСА захоче привезти додому кілька сувенірів.

Дослідження на Марсі, фото: mogilew.by
Дослідження на Марсі, фото: mogilew.by

Але замість того, щоб скласти їх у валізу, марсоходу доведеться кинути свій дорогоцінний вантаж на поверхню Червоної планети і чекати іншого космічного корабля.

Це все частина найбільш амбітної місії на планеті Марс. Робота над марсоходом в Лабораторії реактивного руху НАСА біля Лос-Анджелеса майже завершена, а завдання нового марсохода - пошуки життя на Марсі.

Дослідження на Марсі, фото: NASA
Дослідження на Марсі, фото: NASA

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

“Це те, над чим ми працюємо, - сказав Метт Уоллес, заступник керівника проекту Mars 2020. - Тепер ми дійсно задаємо питання: “чи Можемо ми знайти якісь ознаки життя?”.

Повідомляється, що запуск марсохода запланований на 2020 рік.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.