Вчора Xiaomi на платформі Youpin представила багатофункціональну електробритву Su Shi, вартістю 199 юанів (28 $). Новинка точно сподобається чоловікам, так як бритва володіє широким функціоналом.

Бритва Su Shi, gizchina

Леза електробритви Су Ши вбудовані таким чином, щоб ізолювати шкіру від гострих країв. Під час гоління волосся, але не стосується шкіри безпосередньо. Це не викликає подряпин, так що це явно плюс для такого гаджета.

На додаток до гоління можна підстригти волосся на обличчі, а також у пахвах, волосся на грудях, волосся на ногах і лінії бікіні.

Термін служби батареї, при повному заряді можна використовувати протягом 2 місяців. Цього більш ніж достатньо, щоб забути про підзарядку на тривалий час.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.