Китайська фірма Elephant Robotics створила кішку-робота MarsCat. На диво, кішка виглядає не такою вже й страшною, якщо врахувати, що роботи далеко не всі красиві.

Про це пише Хвиля.

За даними виробника, робот має 16 моторизованих суглобів, які забезпечують її автономне пересування. Він здатний не тільки ходити, але і спати, грати, закопувати уявні відходи. Правда, рухається він не дуже правдоподібно, але це лише початок.

В роботизованою кішці встановлені динамік, мікропроцесор Raspberry Pi, мікрофон, 6 датчиків дотику і камера в області носа. MarsCat здатна реагувати на команди користувача, розпізнавати предмети і перешкоди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Правда, ціна 1300 доларів може вас неприємно здивувати.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.