У Huawei був досить складний 2019 рік через американських санкцій. Компанії вдалося зростати з року в рік, але перспективи на 2020 рік складніше.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Ерік Сюй, один з керівників Huawei повідомив, що компанія залишиться у списку підприємств в 2020 році. Керівник додає, що Huawei не буде рости так само швидко, як у першій половині 2019 року. коли він досяг зростання продажів на 18%.

“Виживання буде нашим головним пріоритетом. Для цього нам потрібно залишатися відданими, завжди ставити наших клієнтів на перше місце і продовжувати створювати гідну продукцію. Зокрема, ми зосередимося на таких чотирьох областях: підтримання зростання, поліпшення наших можливостей, оптимізація нашої організації і контроль ризиків”.

Huawei Nova 6, gizchina
Huawei Nova 6, gizchina

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Той факт, що Huawei говорить про виживання, свідчить про серйозність ситуації, яка очікується до 2020 року. Huawei P40 з'явиться на початку 2020 року без послуг Google, і компанія буде покладатися на свої мобільні сервіси Huawei (HMS), щоб продавати його за межами Китаю.

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.