Американська армія вирішила заборонити TikTok, і солдати більше не зможуть використовувати додаток на належать уряду телефонах. Представник армії полковник Робін Очоа заявив 30 грудня Military.com: “TikTok вважається кіберзагрозою”. За іронією долі, армія, як повідомляється, використовувала додаток для набору новобранців до заборони.

Армія США
Армія США

Раніше в цьому місяці ВМС США і міністерство оборони направили попередження TikTok. Військово-морський флот раніше говорив солдатам не встановлювати додаток, і, якщо воно вже встановлено, його необхідно видалити з пристроїв, випущених урядом. За даними Military.com міністерство оборони також доручив співробітникам “проявляти пильність щодо завантажених додатків, відстежувати аномалії і небажаний текст в телефонах і т. Д., А також негайно видаляти їх і видаляти додаток, щоб обійти будь-який витік особистої інформації”.

Армия США
Армия США

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.