минулого місяця витік інформації від Стіва Хеммерстоффера (@OnLeaks) показала, що OnePlus випустить пристрій під назвою OnePlus 8 Lite. Витік включала в себе рендеринг телефону, і вони показали, що у нього буде такий же ефектний дисплей, як у нового Galaxy Note10 Lite. Він також матиме прямокутний корпус для розташування на задній панелі, в якому знаходяться дві камери і світлодіодний спалах. Тепер в мережу злили живі фото майбутнього флагмана.

OnePlus8, gichina

Джерело зображень нічого не сказав про специфікаціях OnePlus 8 Lite. Є припущення, що це буде телефон середнього класу, але також можливо, що він може мати флагманський процесор, такий як Snapdragon 855 або Snapdragon 855+.

OnePlus8, gichina

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.