Генеральний директор корпорації Apple Тім Кук передав SEC (Комісія з цінних паперів і бірж США) дані про свою зарплату в компанії. Ці цифра вас точно здивують.

В 2019 році Кук заробив понад $11 млн. Досить скромні цифри, якщо врахувати прибуток компанії за рік.

За інформацією видання, базова зарплата СЕО Apple склав $3 млн. Також він отримав додаткову доплату $7,7 млн у вигляді заохочень за виконання планів.

Співробітник Apple, фото woldemar
Співробітник Apple, фото woldemar

Крім цього, Тім Кук заробив $884 тисяч у вигляді додаткової компенсації. Загальна сума зарплати склала 11 млн 555 тисяч 466 доларів. Однак, у працівників зарплата явно відрізняється.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У той же час, середня зарплата в Apple становить 57 тисяч 596 доларів (майже 3,7 млн грн). Стільки заробили працівники роздрібної торгівлі та підтримки. Тепер немає сумнівів, наскільки Тім Кук важливий для компанії.

Apple, Цензор
Apple, Цензор

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.