Xiaomi Youpin випустила індукційну варильну панель з двостороннім дизайном. Індукційна плита з двома плитами OCooker, має подвійну кухонну плиту, використовує вбудовану микрокристаллическую панель, готує без вогню та може одночасно підтримувати дві каструлі. Ця модель коштує 1499 юанів (214 доларів).

Ocooker dual-stove Induction Cooker, gizchina

Продукт має розміри 700x400x56 мм і підходить для стандартної розетки 16A. Він адаптується до безпечного і беспламенному способом нагріву для адаптації до різних посудинам.

Індукційна плита поставляється з двома блоками вогневої мощі з дев'яти блоків, якими можна керувати незалежно. Одна з плит - індукційна плита, а друга - електрична плита. Індукційна плита має номінальну потужність 2100 Вт, а потужність досягає 2200 Вт при включеній електричній плиті. Коли дві печі включені одночасно, потужність нагріву буде автоматично збалансована, і загальна потужність складе 3500 Вт.

Ocooker dual-stove Induction Cooker, gizchina

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.