Складаний телефон вартістю $ 350, названий в честь покійного колумбійського наркобарона Пабло Ескобара, був представлений в минулому місяці, але ми не побачимо Escobar Fold 1 на CES 2020. Escobar Inc., мабуть, був заборонений на виставці, яка стартує наступного тижня в Лас Вегасі.

Escobar Fold 1, gizchina

Fold 1 значно дешевше, ніж Motorola Razr за 1 500 $, Samsung Galaxy Fold за 1 980 $ і Huawei Mate X за 2 400 $, це здавалося захоплюючої можливістю CES від відносно невідомої компанії.

Однак, Escobar Inc. було відмовлено в доступі на стенді після того, як Асоціація споживчих технологій, яка управляє CES, визначила, що компанія “не підходить” для шоу.

Компанію, засновану в 1984 році, очолює брат Пабло Ескобара Роберто Де Хесус Ескобар Гавірія. Escobar Inc. хотіла зайняти невелику площу біля Samsung на виставковому майданчику CES, сказав CNET генеральний директор Олоф Густафссон.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.