Вчені-океанологи виявили на дні незвичайну рибу-удильщика, яка для пересування використовувала плавники, як ноги. Виглядає вона досить страшно, але це через середовища існування, так як на глибині 900 метрів на тварин чиниться величезний тиск.

Риба з ногами, lenta

Американські вчені з Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) виявили рідкісну рибу-удильщика, яка пересувається на плавниках, як на ногах, пише Inner Splendor.

Риба була знайдена на глибині 900 метрів. Її зняла спеціальна глибоководна камера, яку використовували фахівці NOAA при вивченні морського дна.

Зазначимо, що риба може досягати великих розмірів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.