Австралійський офіс Porsche випустив колекцію сувенірів, створених за мотивами електричного седана Taycan. Звичайно, не обійшлося і без незвичайних іграшок.

Іграшка Porsche. mmr

Один з найцікавіших зразків - повністю дерев'яна модель авто, яку можна купити в 3-х кольорах всього за 30 доларів. Правда, цінник навіть за таку іграшку досить великий, але сувенір може приємно порадувати справжніх фанатів цієї компанії.

Сувенірний Porsche Taycan виконаний в мінімалістичному стилі і доступний в білому, чорному і червоному кольорах, при цьому колеса даної модельки виготовлено з нефарбованого дерева. По боках машинки є назва бренду, а на капоті видніється чорно-білий логотип. У довжину міні Taycan досягає 12 сантиметрів.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.