На майбутній виставці CES Expo запустять телевізор без рамки QLED 8K з поліпшеними можливостями штучного інтелекту.

QLED 8K TV, gizchina

Тепер ми знаємо, що ця модель телевізора Samsung Q950TS. Телевізор отримав концепцію дизайну Infinity для досягнення ефекту без рамок. Він має співвідношення екрану до 99%, забезпечуючи чудове занурення і елегантний дизайн. Samsung заявила, що його товщина всього 15 мм.

QLED 8K TV, gizchina

Компанія стверджує, що новий телевізор QLED 8K оснащений новітнім квантовим процесором AI. Цей чіп поєднує в собі можливості глибокого навчання для поліпшення відеовмісту з низьким дозволом до якості 8K з допомогою алгоритмів і штучного інтелекту.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.