Якщо ви ставите цінник в 2000 доларів на телефон, тільки чесним людям цікаво дізнатися, скільки одиниць ви можете продати. У минулому році з'явилося повідомлення про те, що Samsung продала 1 мільйон одиниць Galaxy Fold, але пізніше цю заяву було спростовано. В інтерв'ю на CES 2020 генеральний директор Samsung Electronics, DJ Koh, розкрив справжню суму продажів.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Вище керівництво показало, що вони продали від 400 000 до 500 000 одиниць Galaxy Fold. Це відповідає попередньої заяви, опровергающему, що вони продали 1 мільйон одиниць. В офіційній заяві говорилося, що якщо б вони продали 1 мільйон одиниць, вони продали б удвічі більше своїх початкових очікувань продажів.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Galaxy Fold виразно недоступний для багатьох людей, але запуск цього смартфон став одним з яскравих подій останнього десятиліття і визначальним моментом для мобільної індустрії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.