Sony офіційно представила логотип для PlayStation 5. Втім, революційних рішень так і не було використано.

Sony представила логотип на CES 2020, великий технологічній конференції в Лас-Вегасі. Легко уявити собі, що натовпи людей сходять з розуму з цього приводу: дві літери і число представлені абсолютно передбачуваним чином, з попереднім логотипом PlayStation.

Чого ще можна хотіти? Що ж, з тих пір, як Microsoft недавно представила Xbox Series X в якості наступної консолі під маркою Xbox, можна було б сподіватися, що Sony дійсно представить консоль PS5 на CES.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.