Найбільший в світі виробник будівельного обладнання Caterpillar - тільки що випустив новий міцний телефон на виставці CES 2020, що проходить в Лас-Вегасі, - CAT S32.

CAT S32 - це міцний телефон, оснащений 5,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 720P і повним екраном 18: 9. Всередині пристрою ми знаходимо MediaTek A20, процесор, заснований на 12-нм виробничому процесі, який складається з 4 ядер Cortex A53, максимальної тактової частоти до 1,8 ГГц і графічного процесора IMG PowerVR. Процесор пов'язаний з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті.

CAT S32, gizchina

Нарешті, що стосується специфікацій, смартфон оснащений великою батареєю ємністю 4200 маг, він оснащений модулем NFC і роз'ємом для навушників 3,5 мм, в той час як камери оснащені одним 5-мегапіксельним фронтальним шутером і 13-мегапіксельною задньою камерою.

Звичайно ж,смартфон максимально захищений, так що він точно сподобається любителям активного відпочинку, або будівельникам.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

CAT S32, gizchina

Cat S32 буде доступний на офіційному сайті Caterpillar і, ймовірно, буде коштувати близько 299 євро. Таким чином, ви платите за високу ціну, враховуючи інші внутрішні характеристики.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.