Назва “водні” автомобілі вводить в оману. Здатність керувати транспортним засобом насправді походить від спалювання водню, який утворюється шляхом електричного розщеплення молекул води на гази водню і кисню в результаті електролізу. При спалюванні газоподібного водню утворюється водяна пара, що означає, що згоряння є чистим, тому він представляє інтерес для автомобільної промисловості, яка прагне впровадити більш чисті технології.

Quant e-Sportlimousine, lime

Автомобіль з водяним двигуном давно оповитий скептицизмом і суперечками з моменту його винаходу. Багато вчених вважають, що енергія, необхідна для розщеплення водню з води, перевищує енергію, яку ви отримуєте від спалювання водню для живлення автомобіля. Тому енергія, яку ви витрачаєте, щоб розділити воду, може також використовуватися для живлення автомобіля, іншими словами, ви можете також звернути увагу на електромобілі.

Quant e-Sportlimousine, lime

Європейська компанія NanoFlowcell розроблено і виготовлено дослідний зразок першого у світі електричного автомобіля

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Згідно з наявною інформацією, автомобіль Quant e-Sportlimousine може розганятися до 100 кілометрів на годину за 2,8 секунди.

На одній заправці інгредієнтами для приготування солоної води автомобіль здатний пройти до 600 кілометрів.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.