Якщо ви випадково втратили можливість побачити чудову першу чверть Місяця 2020 року, астрофотограф Ендрю Маккарті надасть вам все необхідне.

На одному зі своїх найбільш детальних знімків на сьогоднішній день ентузіасту Місяця вдалося сфотографувати єдиний природний супутник Землі в абсолютно яскравих деталях.

Все, що було потрібно, це суміш 100 000 фотографій, щоб прорізати розмитість нашої "турбулентної атмосфери" і розкрити справжнє обличчя нашого сусіда.

Висадка людини на місяць, NASA
Висадка людини на місяць, NASA

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На вражаючих зображеннях, які показує Маккарті, виділяються всі тіні, вулкани, ущелини і лавові потоки. Навіть кольори справжні, не помітні за складом Місяця.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.