Одна з кращих особливостей Xiaomi - це рівень настройки, або, принаймні, так вважає більша частина азіатського ринку. На деяких інших ринках вони цього не роблять, тому що вони використовуються для інших типів інтерфейсів. Незважаючи на це, MIUI має мільйони прихильників по всьому світу. Сьогодні у нас є хороші новини для користувачів, яким необхідно постійно змінювати програмне забезпечення пристрою. Компанія вже веде розробку MIUI 12, так що це лише питання часу.

MIUI 12, gizchina

Так, Xiaomi тільки що оголосила, що MIUI 12 - це реальність, і що вони вже почали працювати над нею. Це було зроблено шляхом публікації зображення, на якому видно логотип MIUI 12.

Немає подробиць про майбутнє відновлення або конкретної дати випуску. Але напевно, новий користувальницький інтерфейс буде доступний пізніше цього року.

Xiaomi CC9 Pro
Xiaomi CC9 Pro

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В 2020 році компанії виповнюється 10 років, тому ми можемо зіткнутися з серйозними змінами в дизайні. Подивимося, що з цього вийде.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.