Одна з найпопулярніших програм для обміну фотографіями та відео в світі стало ще цікавіше. Instagram, який відомий своїми унікальними функціями і фільтрами, отримав купу цікавих функцій, які точно сподобаються користувачам.

Нові функції “Бумеранга” включають SlowMo, Echo і Duo, а також нову останню опцію, що дозволяє обрізати довжину ваших історій.

Instagram
Instagram

З SlowMo, відео “Бумеранг” сповільнюється до половини своєї початкової швидкості.

Що ще? Тепер ви також можете обрізати і регулювати довжину записаних бумерангів.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Instagram
Instagram

Очевидно, що нові фільтри доступні опції «Бумеранг», доступ до якої можна отримати в камері Instagram Stories.

Нові ефекти з'являються після оновлення додатків.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.