Це кінець епохи: Windows 7 завершить підтримку 14 січня, через десять років після свого початкового випуску, коли Microsoft більше не буде надавати користувачам оновлення програмного забезпечення, а також оновлення для системи безпеки.

Windows 10
Windows 10

“Конкретний день закінчення підтримки Windows 7 - 14 січня 2020 року”, - йдеться в повідомленні Microsoft. “Після цього технічна допомога та оновлення програмного забезпечення Windows update, які допомагають захистити ваш комп'ютер, більше не будуть доступні для продукту. Тому важливо виконати оновлення до сучасної операційної системи, такий як Windows 10, яка може надавати останні оновлення безпеки, щоб допомогти вам і вашим даними опинитися в безпеці”.

Windows 10
Windows 10

Для продуктів, які досягли кінця терміну підтримки, Microsoft припиняє надавати виправлення помилок виявлених проблем, виправлень безпеки для недавно виявлених вразливостей або технічної підтримки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.