11 лютого Samsung планує провести захід Unpacked в Сан-Франциско, на якому компанія готова випустити свою лінійку Galaxy S20. Крім того, очікується, що компанія представить свій новий складаний смартфон, який, за чутками, буде називатися Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Нещодавно стало відомо, що майбутній складаний смартфон називається Galaxy Bloom. Але тепер інсайдери повідомляють, що Galaxy Bloom - це просто кодове ім'я, а справжня назва смартфона - Samsung Galaxy Z Flip. Тепер в мережу злили рендери майбутнього смартфона.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Судячи з візуалізації, Galaxy Z Flip буде оснащений дисплеєм UTG або дисплеєм Ultra Thin Glass, який настільки тонкий, що дає можливість згинатися без тріщин. Хоча це робить телефон більш надійним і довговічним, воно також збільшує вартість продукту для компанії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.