Посилаючись на джерела в ланцюжку поставок, які представили свої товари на CES 2020, інсайдер МакОтакара повідомляє, що Apple може представити продовження iPhone 8 в особі iPhone SE 2.

iPhone 5C
iPhone 5C

За словами джерел, перехід на Face ID і передбачуване видалення верхньої і нижньої меж iPhone 8, звільнять місце для дисплея більшого розміру. На задній панелі знаходиться “набагато більша” камера порівняно з iPhone 8, в той час як спалах True Tone все ж буде не такий і великий.

Можливо, компанія радикально змінить дизайн новинки, ну а нам залишається лише чекати нових витоків від інсайдерів.

iPhone 8
iPhone 8

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.