В майбутньому Apple Pencil може отримати дійсно класні оновлення. За даними відомства США щодо товарних знаків і патентів (USPTO), компанія Apple отримала патент на стилус з вбудованою камерою і багато іншого.

В описі патенту сказано, що стилус буде мати сенсорну область з підтримкою жестів, таких як торкання, повороти і гортання або комбінація жестів. Ця версія Apple Pencil також зможе розрізняти користувача, який просто тримає його або виконує цей жест. Поточний Apple Pencil дозволяє перемикатися між такими інструментами, як ручка і ластик, двічі натиснувши на стилус.

Apple Pencil, gizchina

У патенті також йдеться, що стилус також може визначати біологічні характеристики користувача, такі як частота серцевих скорочень, частота дихання, кров'яний тиск, температура шкіри.

В одному з перерахованих патентів згадується версія Apple з вбудованою камерою. Камера зможе фіксувати фізичні характеристики поверхні і візуально відтворювати її на екрані iPad.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.