Популярність компактних міні-ПК зростає, тому що не всім потрібні масивні ігрові ПК, замкнені в корпусі великого розміру. Багато користувачів воліють невеликий компактний корпус, а також великі показники споживання. Китайський бренд CHUWI в основному відомий своїми планшетами і ноутбуками, але останнім часом вони також працюють в цій області. А їх HeroBox mini PC, як і раніше залишається одним з кращих варіантів в категорії доступних моделей з солідними характеристиками. Так що ми можемо чекати від новинки?

CHUWI HEROBOX, gizchina

Для початку CHUWI HeroBox - це дійсно компактний MiniPC з вагою 37,3 x 187,6 x 138,3 мм і вагою 0,59 кг Дизайн буде позначати ігрову платформу, але це, звичайно, не так. Але маленька металева коробка принаймні виглядає красиво. Всередині ми можемо знайти процесор Intel N4100 від платформи Gemini Lake в поєднанні з 8 ГБ двоканальної оперативної пам'яті LPDDR4 швидким і 180 ГБ SSD-диском. Ви також можете легко додати до 2 ТБ дисків SATA доступний відсік 2,5 ″. Завдяки ефективному пасивному охолодженню, він повністю безвентиляторний і, отже, тихий.

CHUWI HEROBOX, gizchina

До того ж, ціна 200 доларів приємно здивує публіку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.