Хоча це здається дуже дивним, на даний момент ми продовжуємо бачити нещодавно випущені телефони з портом зарядки microUSB. Втім, такий застарілий стандарт може зникнути на території Європи за нових законів. Це те, що повинно було трапитися багато років тому. До речі, це також вплине на iPhone Apple.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Зарядний порт USB Type-C з'явився на ринку мобільних телефонів в 2015 році, і одним з перших телефонів, в якому він був установлений, був OnePlus 2. З моменту появи цього порту пройшло близько 5 років. Тим не менш, є виробники, які відмовляються повністю перейти на цей новий порт. Вони підтримують microUSB, який ми знаємо з моменту появи смартфонів.

Смартфони з вірусами
Смартфони з вірусами

Європейські законодавці хочуть нав'язати закон всім виробникам смартфонів, щоб змусити їх використовувати один і той же порт зарядки. Беручи до уваги сучасні технології, цей порт USB Type-C.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.