В даний час Huawei активно просуває індустрію 5G, але в компанії є й інші інтереси, які вони сподіваються реалізувати, а саме допомога у створенні автомобілів. Глава Huawei Сюй Чжіцзюнь впевнений, що автомобіль змінюється разом з потребами користувачів, і що автомобілі без водія - це майбутнє. Вони навіть черпають натхнення у Тесли в надії досягти цього.

Ілон Маск і Tesla, Motor
Ілон Маск і Tesla, Motor

“Наша кінцева мета - досягти повної відсутності водія, але в процесі просування до кінцевої мети це може внести величезний внесок. В даний час Тесла вже створює внесок для всіх”, - каже Сюй. На питання про те, чи дійсно Huawei може піти далеко в цій галузі, Сюй сказав, що “Якщо Тесла зможе зробити це зараз, ми зможемо це зробити”.

Tesla, 3Dnews
Tesla, 3Dnews

Тим не менш, важливо зазначити, що компанія не хоче робити свої власні автомобілі. За словами Лу Сяофэна, генерального менеджера лінійки продуктів Huawei V2X, Huawei не виробляє автомобілі, але допомагає автомобільним компаніям створювати гарні автомобілі за допомогою спільної роботи.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.