Нещодавно Xiaomi вперше офіційно представила смартфон з великим екраном Xiaomi Mi MIX Alpha в Індії. І хоча ми поглянули на цей телефон з усіх боків, деякі індійські користувачі зафіксували процес зарядки. Насправді, телефон володіє дивовижним ефектом для зарядки. І хоча це не супер корисна функція, вона нам дуже подобається.

XIAOMI MI MIX ALPHA, gizchina

Раніше, згідно з повідомленнями індійських ЗМІ, смартфон з великим екраном Xiaomi Mi MIX Alpha вперше був представлений в Індії. Ershad Kaleebullah також випустив анімаційне відео про зарядку цього телефону в соціальних мережах. Видно, що під час зарядки смартфона з об'ємним екраном Xiaomi Mi MIX Alpha весь екран телефону може дуже цікаво відображати поточну ситуацію з харчуванням. Ефект подібний до того, що ми бачимо, коли стакан або ємність заповнюються рідиною.

XIAOMI MI MIX ALPHA, gizchina

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.