Всесвітньо відомий американський винахідник і бізнесмен, засновник компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск розповів про плани своєї космічної компанії щодо будівництва човнів Starship. Дані апарати в майбутньому зможуть доставляти людей з Землі на Марс. Ілон розповів, коли на "червону планету" зможе вирушити близько мільйона людей.

Про це стало відомо завдяки публікації Ілона Маска мережі Twitter.

Так, американський підприємець показав у своєму блозі кадри з будівництвом об'єктів. На них можна побачити деякі деталі майбутнього космічного корабля.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Starship, ITC
Starship, ITC

"Зіркольотний орбітальний апарат SN1, бак з рідким киснем і система "nosecone" (передня частина ракети. - ред.)", - написав Ілон Маск.

За інформацією Ілона, система запуску космічного багаторазового використання Starship зможе транспортувати людей на Марс і повертати їх на Землю. Кожен Starship зможе літати три рази на добу, а на одному кораблі зможе вміститися до 100 людей. До планів SpaceX входить будівництво сотні кораблів Starship на рік.

Судна будуть здатні переносити жителів землі на Марс у кількості 100 000 людей за один так званий сезон (умови, необхідні для перельоту досягаються раз на 26 місяців). У коментарях у Маска уточнили, чи означає це, що близько мільйона людей зможуть переправитися на Марс вже до 2050 року. Винахідник цю інформацію підтвердив.

Нагадаємо, китайське мистецтво в Tesla: в мережі показали нову модель автомобіля від Ілона Маска.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск назвав день Х колонізації Марса: коли мільйон людей вирушать на червону планету.

Знай.uа писав, Ілон Маск розгромив сторінку Вікіпедії про себе: це все неправда.