Samsung буде проведе надзвичайно важлива подія в лютому. Компанія представить нові смартфони Galaxy S20, а також другий складаний смартфон Samsung Galaxy Z Flip.

Правда, що стосується гнучкого смартфона, його характеристики можуть трохи розчарувати. За словами відомого інсайдера Ішана Агарвала, він не буде оснащений основним сенсором на 108 мегапікселів.

У недавньому пості Агарвал повідомив, що Galaxy Z Flip з'явиться з 6,7-дюймовим динамічним AMOLED-екраном. Крім того, його основна камера буде мати 12-мегапіксельний сенсор. Крім того, він також підтвердив наявність 10-мегапіксельною фронтальною камери, 256 ГБ пам'яті і акумулятора або 3500 3300 маг.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Втім, компанія хоче здешевити виробництво, щоб зробити смартфон максимально доступним.

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.