Близько 120 мільйонів років тому “танцюючий дракон” жив у китайській провінції Джехол. Відкриття скам'янілості, що належить маленькому пернатому динозавра, є новим для науки і допомагає подолати розрив між динозаврами і птахами.

Дослідники назвали динозавра Wulong bohaiensis, що перекладається як “танцюючий дракон”.

Танцюючий дракон, CNN

Динозавр був розміром з ворону, але подвоїв його довжину з довгим хвостом з кістками. Все його тіло було вкрите пір'ям, в комплекті з двома лезами на кінці хвоста.

Незважаючи на свої невеликі розміри, у нього було жорстке, вузьке обличчя і рот, повний гострих зубів. Як птах, у неї були маленькі, легкі кістки і крилоподібні передні кінцівки. І на його ногах було багато пір'я.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.