Запуск PlayStation 5 може бути не за горами: кілька днів тому сталася величезна витік, яка точно вказала нам, коли Sony може уявити консоль наступного покоління: 5 лютого.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Насамперед, дошка 4chan, на якій була розкрита вся ця інформація зникла. Незрозуміло, що призвело до видалення обговорення, яка тривала кілька днів, але все раптово зникло. По-друге, Sony зробила крихітну модифікацію свого дескриптора Twitter для Європи.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Правда, коли консоль стане доступною для користувачів, невідомо. Швидше за все, це відбудеться лише до кінця 2020 року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.