Google в черговий раз оновив веб-версії пошуковика. Тепер рекламні оголошення у видачі менш помітними.
Єдиною відмінністю від інших результатів пошуку залишилася чорно-біла приписка «реклама».
На це звернув увагу в Твіттері редактор The Guardian Алекс Херн.

Як зазначив журналіст The Guardian, формально компанія позначає рекламу, а отже вони не порушують закон. За даними Digiday, такі зміни призведуть лише до того, що користувачів частіше переходитимуть по оголошеннях.

До оновлення Google позначала рекламу припискою і виділяла зеленим квадратом.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Зліва - старий варіант відображення реклами і пошуку, праворуч - новий (Зображення Google)

Нашою мовою компанія підписує оголошення словом «реклама», проте англійською використовує скорочене «Ad». Це робить зарубіжну рекламу ще менш помітною.

Скріншот The Verge

Як змінювався зовнішній вигляд реклами у видачі Google (зображення Search Engine Land)

Нагадаємо, раніше Sony вже підтвердила, що компанія випустить ігрову консоль наступного покоління - Sony PlayStation 5, також відому як PS5, під час курортного сезону в кінці цього року.


Як повідомляв портал "Знай.ua", розробники WhatsApp додадуть функцію, яка вже тривалий час існує в конкурентних месенджерах.


Також "Знай.ua" писав, що студія CD Projekt RED оголосила про перенесення гри Cyberpunk 2077 з 16 квітня на 17 вересня цього року.