Вчені змогли використати штучний інтелект, щоб вивчити минуле. Суперкомп'ютер допустив, що масових вимирань на Землі було менше, ніж вважали раніше. Втім, історію це не змінить, але вчені отримали більш точну картину про минуле, і про життя людей в ньому.

Вчені, Lenta
Вчені, Lenta

Фахівці думали, що океани стали токсичними 375 мільйонів років тому, адже вони знищили багато морські види. Останні досліди не показують катастрофічних змін, а спостерігається поступове зниження різноманітності в девонском періоді. Схоже, вимирання безлічі видів живих організмів відбувалися поступово, а масових вимирань було набагато менше.

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.