Користувачі операційної системи Windows 10 скаржаться на серйозні помилки, які були виявлені у свіжому оновленні цієї системи, повідомляє InternetUA.

Зокрема, оновлення під номером KB4528760 було покликане виправити проблему в безпеці, яку виявило Агентство національної безпеки США. Однак, користувачі скаржились на те, що оновлення неможливо було встановити — постійно випадала помилка. Особливо це стосувалось користувачів Windows 10 May 2019 Update та Windows 10 November 2019 Update.

Крім того, почали поступати скарги на те, що під час встановлення оновлення виникали збої системи, а також з’являвся усім користувачам Windows відомий “Синій екран смерті”.

Windows 10
Windows 10

У Microsoft наразі не надають офіційних коментарів з цього приводу. Деякі користувачі схильні до думки, що помилка пов’язана з видаленням додатку “Підключити”.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що раніше Microsoft повністю оновила дизайн піктограм, які використовують в своїх програмних продуктах.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що в Microsoft остаточно припинили підтримку Windows 7.

Крім того, портал “Знай.ua” інформував про те, що у Microsoft розробили новий браузер на базі Google Chrome.