На даний момент найбільше в світі програма для обміну повідомленнями проходить бета-тестування, результати якого повинні порадувати багатьох шанувальників месенджерів. Команда WhatsApp вирішила додати підтримку темного режиму. Нарешті, компанія дозволяє нашим очам відпочити від яскравого світла в темряві. І для багатьох власників смартфонів з AMOLED екранами це хороша допомога для збільшення часу автономної роботи.

WhatsApp. gizchina

Щоб отримати доступ до бета-версії WhatsApp, вам потрібно бути частиною бета-версії Google Play. Якщо ви вже є частиною цієї програми, то чекайте оновлення до версії 2.20.13 на вашому пристрої найближчим часом. На додаток до темної теми ви також отримаєте деякі виправлення помилок і покращення.

WhatsApp
WhatsApp

Оскільки це бета-версія, швидше за все, не все буде працювати ідеально. Бета-тестери WhatsApp вже знають, що можуть очікувати помилок. Якщо ви вже оновили програму і у вас немає можливості включити темну тему, можливо, вам доведеться перевстановити додаток, щоб воно запрацювало, або почекати, поки на вашому пристрої з'явиться потрібна версія.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.