Сьогодні Huawei оголосила про свою підтримку Hubei Mobile і Hubei Unicom для запуску базових станцій 5G в лікарні Ухань Вулкан. Як ви, напевно, вже чули, Уханьського вулканская гірська лікарня - це будівля, що Китай намагається побудувати якомога швидше для боротьби з епідемією коронавіруса. Будівля побудована за зразком Пекінській лікарні Сяотаншань; лікарня в столиці Китаю побудована всього за 7 днів.

Huawei 5G, gizchina

Представники Huawei в регіоні Хубей терміново створили групу проекту по захисту від спалаху Коронавіруса 23-го; забезпечення робочою силою близько 150 осіб. Від отримання повідомлення від Надзвичайного центру з профілактики та контролю епідемій у місті Ухань до введення в експлуатацію базових станцій 5G, все будівництво від планування мережі, обстеження, проектування і будівництва до прокладання оптоволокна, монтажу базових станцій та введення в експлуатацію було завершено всього за 3 дні.

В даний час три великих оператора в Хубей вже створили і відкрили мережу 5G поруч з лікарнею. 5G допоможе гірської лікарні Вулкана досягти надшвидкісного мережевого підключення. Забезпечення високошвидкісного доступу до даних, збору даних, віддалених консультацій, віддаленого моніторингу та інших послуг.

Huawei 5G, gizchina

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.