Французький журнал “60 мільйонів споживачів” спробував кілька підроблених AirPods, зроблених в Китаї. Кінцевий результат: погана якість звуку і гучність набагато вище максимально рекомендованого рівня, і тому небезпечні для слуху.

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Apple AirPods є безперечними лідерами на ринку бездротових навушників. Зокрема, вони є номером один у світі з часткою ринку 45%. Насправді, не дивно, що копії і клони повсюди. AirPods продаються за 159 доларів за пару, і ціна на них відносно невисока, не кажучи вже про AirPods Pro за ціною 249 доларів. Ось чому ось уже кілька років китайські виробники приступили до виробництва підроблених AirPods за низькими цінами.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.