Dragon Ball Z: Kakarot

Екшн-RPG переказ саги Dragon Ball Z, з побічними квестами, риболовлею і руйнуються полями битв, щоб відтворити безрозсудні битви серії.

Temtem

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дата виходу: 21 січня (Ранній доступ)

По суті, це MMO Pokémon на ПК. Temtem (також званий істотами світу) можна зловити, обміняти, розвести і кинути в бій в рамках одиночних або кооперативних сюжетних квестів і проти інших гравців.

Ходячі мерці: святі і грішники

Дата виходу: 23 січня

Гра на виживання лише для VR, в якій ви працюєте з ними і фракціями NPC або проти них, щоб врятувати Новоорлеан, наповнений зомбі. Розробник обіцяє "болісний" вибір. Ми побачимо, як це поєднується з іншими спробами відеоігор в темах “Ходячих мерців”.

Journey to the Savage Planet

Дата виходу: 28 січня

Непогана гра для любителів стрілялок.

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.