Згідно з повідомленнями ЗМІ, складаний смартфон Samsung другого покоління Galaxy Z Flip почне продаватися 14 лютого за ціною 1400 доларів. Конференція Samsung Unpack заплановано на 11 лютого. Очікується, що компанія випустить Galaxy S20 і новий складаний смартфон на цьому заході.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

На додаток до дати продажу, у звіті також повідомляється, що ціна Galaxy Z Flip також нижче, ніж в оригінальної Galaxy Fold. Останній був випущений в жовтні минулого року за $ 1980. Однак Galaxy Flip з'явиться на прилавках за 1400 доларів.

Нагадаємо, що в Galaxy Fold компанія Samsung розіслала пристрій кільком рецензентам, і це дію виявилося вдалим. Кілька відгуків були негативними в основному з-за несправного екрану. Самсунгу знадобилося кілька місяців, щоб перезапустити Galaxy Fold. Після вдосконалення Galaxy Fold у Galaxy Z Flip, швидше за все, не буде таких проблем.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.