DXOMARK є “незалежним еталоном, що з наукової точки зору оцінює смартфони, об'єктиви та камери”. Тим не менш, були деякі скарги на достовірність його оцінок. Однак, рейтинг DxOMark зазвичай супроводжується достатнім описом його рейтингу. У своєму останньому звіті DxOMark оцінив фронтальну камеру iPhone 11 Pro Max. Цей смартфон набрав 91 бал в цілому і займає десяте місце.

iPhone 11 Pro, gizchina

З опису Apple iPhone 11 Pro Max набирає 93 бали за зображення і 90 балів за відео. Це дає пристрою 91 бал в цілому. Згідно DxOMark, селфи-аналіз показує, що фронтальна камера iPhone 11 Pro Max краще, ніж у iPhone XS Max. Це єдиний телефон Apple в топ-10 DxOMark в списку фронтальних камер.

iPhone 11 Pro, gizchina

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.