В той момент, коли 11 лютого на заході Unpacked південнокорейський гігант Samsung готується випустити свої флагманські смартфони нового покоління серії S, подробиці про пристрій Note наступного покоління компанії почали з'являтися в мережі.

Samsung Galaxy Note 11, gizchina

Передбачувана схема корпусу для Galaxy Note 20 з'явилася на платформі китайської мікроблогів Weibo. Хоча дизайн, здається, є прототипом дуже ранній стадії, він зображує дизайн майбутніх смартфонів S20.

Galaxy Note10 поточного покоління поставляється з 6,3-дюймовим дисплеєм Infinity-O x 1080 2280 і працює на процесорах Snapdragon 855 SoC або Exynos 9825. Отвір на дисплеї є місцем для 10-мегапіксельної камери, в той час як на задній панелі розміщена потрійна камера 12MP + 12MP + 16MP. Пристрій живиться від акумулятора ємністю 3500 маг з підтримкою швидкої провідний зарядки 25 Вт і швидкої бездротової зарядки 12 Вт.

Про характеристики майбутнього смартфона поки немає ніяких даних.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.